Laden
Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/vhosts/kite-educatie.nl/webspace/httpdocs/kite-educatie.nl/wp-content/themes/avoc/theme-admin/shortcodes/shortcodes.php on line 507 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/kite-educatie.nl/webspace/httpdocs/kite-educatie.nl/wp-content/themes/avoc/theme-admin/shortcodes/shortcodes.php on line 510
programmeren analoog puzzelstukjes tekenen kunst code programma algoritme
Cursus

FutureDesign cursussen

Een poster otnwerpen? Dat doe je niet met potlood, penseel of verf. Dat laat je een tekenrobot voor je uitvoeren. Maar voordat deze robotarm precies doet wat jij wilt moet er eerst een algoritme geprogrammeerd worden en dat doe je niet zomaar. Wie is er eigenlijk nu de kunstenaar? De programmeur of de robot?

De cursus Future Design laat kinderen, tussen de 8 t/m 12 jaar, in 7 weken tijd op een digitale en analoge manier kennis maken met programmeren en techniek. Ze leren door het onderzoeken van verschillende technieken hoe ze zelf een interactief kunstwerk kunnen programmeren. Er wordt een brug gelegd tussen kunst en techniek.