Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/kite-educatie.nl/webspace/httpdocs/kite-educatie.nl/wp-content/themes/avoc/theme-admin/theme-admin.php on line 271 Kleine Codekunstenaars – KITE educatie
Laden
kleuters programmeren robot kunst
algoritmisch puzzelen en tekenen

Kleine codekunstenaars

Kan je leren programmeren als je nog niet heel goed kan lezen en schrijven? Uiteraard!

De allerkleinsten groeien op in een wereld waarin alles om je heen een computer kan zijn. Lantaarnpalen, de oven of je knuffelbeer. Door creativiteit en kunst te koppelen aan de principes van computers en programmeren krijgen de kleine code kunstenaars al een inkijkje in de computer. Of een les nu zonder of met beeldscherm is, de wereld van technologie is voor elke leeftijd interessant om mee te spelen.

 

workshops in een 1,5 meter samenleving

Leren door te maken, experimenteren en delen is wat er in elke les gebeurt. Onze vakdocenten zorgen dat er voldoende afstand wordt gehouden en denken graag in oplossingen. Soms zijn er nou eenmaal vier handen nodig om iets te laten werken.

We werken veel met instructies via internet en video. En als er echt even niets mogelijk is op locatie dan bieden we een (online) alternatief. De vakdocent wordt vervangen door een leskist, die heeft een iets andere inhoud, maar zorgt zeker ook voor veel verwondering. Er wordt niet verwacht dat je als leerkracht alle kennis in huis hebt, maar ga op onderzoek samen met je leerlingen.