Laden

Vlaardingen van de toekomst

De Waterweg Cultuurprijs

Samen met CJV Vlaardingen werken we aan het plan Vlaardingen van de toekomst.

Met mediakunst als uitgangspunt willen we een plek creëren waar er geëxperimenteerd en ontdekt kan worden, waar we de taal van de computer gaan spreken en hier invloed op uit kunnen gaan oefenen. Kinderen van 6 tot 12 jaar gaan we uitdagen om te gaan werken als kunstenaar van de toekomst.

Een creatieve en inspirerende ervaring met toepassingen die op school en thuis niet zo snel mogelijk zijn. Uiteindelijk werken we toe naar een tentoonstelling met een festival-gevoel. Niet alleen kijken, maar ervaren, aanraken, meedoen en zelf ontdekken voor elke leeftijd.

Het project is genomineerd voor de Waterweg Cultuurprijs. Geweldig! In oktober is de grote prijsuitreiking waarbij het projectplan gepresenteerd wordt. Om een goed en getest plan te kunnen presenteren willen we een aantal dingen uitproberen en onderzoeken waar de behoefte van de kinderen ligt in Vlaardingen.

Dit doen we door pilotlessen te verzorgen op verschillende basisscholen in de Waterweg Noord. Daarnaast doen we verschillende activiteiten tijdens de zomervakantie. Houd onze Facebook in de gaten of de website van CJV Vlaardingen voor de actuele activiteiten.

Wil je op de hoogte worden gehouden over de verloop van het project? Dat vinden wij super.  Stuur even een mailtje naar hallo@kite-educatie.nl en we zetten je op de mailinglijst.